top of page

Vindusdekor

lp-img-right-offices2.png
ac6d4fd8346bb5fc04427e7a75ab2b4a.jpg
original.jpg
CAC4D772-011C-4AD4-9A4C-F0325D950D8E_edi
Vindusreklame og frosting av vinduer
 

Vi produserer, kutter og monterer vindusdekor og utfører frosting av vinduer. Om du ønsker å benytte vinduene i ditt butikklokale for markedsføring, ønsker å profilere bedriften med logo og kontaktinformasjon, eller ønsker mindre innsyn i kontorlokaler eller privat bolig har vi løsninger som møter ditt behov.

Frostet folie på vinduet gir et elegant inntrykk, og hindrer innsyn samtidig som det slipper naturlig lys inn i lokalene. Frostet folie er spesielt egnet for kontorlokaler hvor en ønsker å begrense innsyn fra forbipasserende, på glassvegger i møterom eller andre værelser hvor en ønsker en privat sfære. Frostet folie kan kombineres med trykk, hvis en ønsker firmanavn eller annen informasjon på vinduet, eller firmalogo kan kuttes i folien for et spennende uttrykk. Her er mulighetene mange.

Image by Christin Hume
Vi har stor kunnskap innen dekorering av vinduer, og hjelper deg med design, utforming, produksjon og montasje av dekor. Stort utvalg i farge og design. Vi skjærer ut på farget, frostet og blank medie.  Alle typer utskjæringer/konturer. Vi printer og på folie hvis en ønsker fargede elementer. Det finnes mange gode løsninger, ta gjerne kontakt og hør hvilke muligheter som finnes for ditt lokale.
Office Corridor
bottom of page