top of page
5e5ee67e4f35f7326e7c4a27_houston-texas-the-truth-about-paint-protection-film-1.jpg

Lakkbeskyttelsesfilm

Forleng levetiden på bilen og beskytt den med vår ekstremt slitesterke lakkbeskyttelsesfilm! Vi benytter kun gjennomsiktig folie av høy kvalitet med garanti for å vare i mange år ved riktig behandling.

For noen er bilens styling det viktigste når det gjelder foliering av bil, mens for andre handler det mer om å beskytte bilen. Dersomhovedmålet ditt er å beskytte lakken og samtidig beholde den opprinnelige fargen er lakkbeskyttelsesfilmet kjempebra alternativ. 

Vi benytter en spesiell folie som er laget av poliuretan, som er helt gjennomsiktig og ekstremt slitesterk. Denne typen folie blir ikke gul, og gir ingen forandringer på den opprinnelige fargen på bilen. Poliuretan beskytter originallakken mot skader fra blant annet steinsprut, langt mer effektivt en vinyl folie.

Med bruk av denne typen helfoliering, kan du også oppnå en matt effekt på den eksisterende fargen på bilen. Når bilen er beskyttet med lakkbeskyttelsesfilm vil den dessuten være mye enklere å vaske, og den holder seg ren lenger.

I tillegg vil tjære, asfalt og andre partikler ikke feste seg så lett, og bilen holder seg langt bedre i lengden. Dette gir store fordeler i det daglige, og når bilen en gang skal selges.

Fancy Car

Telefon

46 25 64 46

Email 

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page