top of page

Vi gjør deg synlig

Vi gjør deg synlig gjennom å kombinere våre tjenester og produkter. Vårt mål er å forstå dine forretningsbehov og omgjøre dem til virkelighet. 

 

På en rimelig og effektiv måte får du fortalt omverdenen hvem du er og hva du gjør. Det er første bud i all markedsføring. Skilt og foliemerking fyller også et nødvendig informasjonsbehov, for eksempel som veivisere på et stort område eller skilting i et omfangsrikt bygg.

 

Vårt dedikerte designteam vet hvordan vi skal synliggjøre din bedrift, hvordan dine kunders interesse skal vekkes, og hvilke faktorer som spiller inn for å synliggjøre kundenes behov.

Image by Sshootz
BILDEKOR

Bildekor med riktig bruk av logo, farger og informasjon er en effektiv og rimelige måte å profilere virksomheten på. Gjenkjenningseffekten blir større og det virker mer profesjonelt når man er ute hos kunder.

Image by Fabian Albert
HELFOLIERING

Firmaets biler representerer verdifull reklameplass som gir høy oppmerksomhet nesten gratis. Kreativ utnyttelse av bilenes store flater eksponerer budskapet ditt kontinuerlig mens bilene er i trafikk, og fungerer som kostnadsfrie reklameboards når bilene står parkert.

TkpPZ8pGTsuQ1X1gaD1zaw.jpg
PROFILERING

Skjært grafikk er et enkelt og rimelig alternativ til en foliering. Du kan dekorere kjøretøyene dine med en firmalogo, en oppfordring til handling og / eller et grafisk bilde, nettsted, adresse eller slagord.

bottom of page