top of page

INTERIØRDEKOR

Selvklebende interiørdekorfolie som raskt, enkelt og rimelig gjør det mulig å totalforandre et rom. Stort utvalg av farger, mønstre og farger.

Se livet i farge med vårt enfargede sortiment! Hver farge skaper en unik atmosfære. Forskjønn dine vegger og møbler med både ”pop”-farger eller noe mer nøytralt.

Tre er et naturlig og tidløst materiale som har en funksjon i ethvert interiørprosjekt. Serien er inspiert av kjente (og mindre kjente!) tresorter som alle skaper en følelse av naturlighet og duse.

Interiørfilm med marmoroverflate gjør det mulig å gjenskape klassisk luksus i en mengde varianter. Et svært anvendelig uttrykk, som fungerer fint alene, men også som detaljer som del av et større dekorprosjekt.

Interiørfilm i naturlig sten-utførelse gir gjennomgående en følelse av varme og komfort. Et svært trendy uttrykk som gir nær sagt uendelig med muligheter som kombinerer stram stil med "sjarmerende defekter".

Metallisert innendørs interiørfilm som muliggjør både det rustikke og det moderne. En svært anvendelig folie som er populær til heldekorasjon, men også flittig brukt til detaljdekor av feks. møbler.

Interiørfolie med læroverflate gir rommet et klassisk og raffinert uttrykk. Gjennomgående duse, dempete overflater som skaper unik stemning.

Spennende, iøyenfallende overflater som innbyr til kreativ bruk. Bruk av glitter kombinert med eksperimentering med rett lyssetting kan gi imponerende resultater.

Våre interiørtekstiler gjør rommet lunt, moderne og stilig på samme tid. Velg mellom en rekke overflater og farger for å skape et unikt uttrykk og en følelse av dempet luksus.

WakeUp_AH2_DynamicReception_9-e1556105862989.jpg
andrea-davis-CLeMCxnSSAo-unsplash.jpg
nathan-oakley-frnNGfhsAN4-unsplash.jpg
bottom of page